rezultat cautare

luni, 17 noiembrie 2008

Cum se instalează Windows Media Player 11.0 trecand de validare Windows Genuine ...

Windows Media Player 11.0 este cea mai recentă din Microsoft Media Player. Se ofera noi metode de a stoca şi a vă bucura de muzică, video şi imagini, împreună cu o noua infatisare grozava. Trebuie să aveţi Windows XP Service Pack-2 (SP2) pentru a instala Windows Media Player 11.0. Dar încă te vei confrunta cu o problemă în timp ce instalaţi această nouă versiune de Windows Media Player, dacă copia de Windows XP nu este un autentic (non-piratate) una, deoarece WMP 11.0 instalare necesită validare Windows autentic!!! Dar exista nişte secrete, prin care se poate instala WMP 11.0 pe calculatorul dumneavoastră, chiar şi în copia piratata de Windows XP ocolind de validare Windows autentic. Trebuie doar să urmaţi următorii paşi unu câte unu:

1 Descarca Windows Media Player 11.0 (asiguraţi-vă ca este cea mai recentă versiune finala, nu beta) Site-ul de la Microsoft. Amintiţi-vă ca nu se poate instala Windows Media Player 11.0 Service Pack 2.0 dacă nu este instalat în sistemul dvs. de operare.

2 dupa ce ati despachetat Windows Media Player, fişierul de configurare (wmp11-WindowsXP-x86-ENU.exe), folosind WinRAR asiguraţi-vă că aveţi fisierul "LegitLibM.dll" în fişierul extras "wmp11-WindowsXP-x86-enu" folder.

3 Descarca patch-ul LegitLibM.dll de la http://freedownloadz4u.googlepages.com/Legitlibm.dll apoi copiaţi şi lipiţi-l la "wmp11-WindowsXP-x86-enu" dosar şi faceţi clic pe Da atunci când a cerut să suprascrie. Acum, rulaţi "setup_wm.exe" în fişierul de "wmp11-WindowsXP-x86-enu" folder.



Restarteaza calculatorul ,apoi porneste windows media player si esti gata

Un comentariu:

  1. Posts shared useful information and meaningful life, I'm glad to be reading this article and hope to soon learn the next article. thank you
    Descargar Geometry Dash |Descargar Geometry Dash 2.0 |Geometry Dash|Geometry Dash 2.0 |

    RăspundețiȘtergere

reclame.